Det hvite hus

Familien på 4 trengte mer rett og slett mer plass! Løsningen ble et tilbygg med soverom, stort bad og bibliotek for de voksne. Underetasjen ble utvidet med mer bodplass og verdens deiligste vaskerom. Barna overtok den gamle soveromsfløyen og har fått ekstra plass til felles lekeareal og eget bad. Hagen og inngangsparti er oppgradert og ny garasje på plass! Snart ferdig!

Nå har vi vært igjennom tegningene og behovsanalysen:) Her har du gjort en bra og detaljert jobb og vi setter stor pris på at vi får se på mange alternativer!
Det går fint! Vinduer og innerdører kommer neste uke, og så starter maleren. Kom og se!
— Merete Lieng
Vivamus pellentesque vitae neque at vestibulum. Donec efficitur mollis dui vel pharetra.
— Jonathan L.
Donec id justo non metus auctor commodo ut quis enim. Mauris fringilla dolor vel condimentum imperdiet.
— Eli T

Villa Kakao - et Feng Shui-hjem!

Oppdragsgiver og jeg traff hverandre da jeg holdt et foredrag på et FengShui-seminar om bokvalitet og livskvalitet. Hun tok kontakt rett før de dro på visning på et bittelite hus på en fantastisk drømmetomt helt nede ved sjøen. De fikk huset, jeg fløy til Stavanger og sammen har vi nå planlagt hvordan det lille hvite huset best mulig skal romme alt de ønsker seg av gode opplevelser. De er to familier som skal bli til en. To voksne, fire barn som skal bli søsken. Og en katt. To boliger på til sammen 400 m2 skal bli til en på ca 140 m2. En bolig som skal fylles med matlaging, lekselesing, boblebad, filmkvelder, gode samtaler ved peisen, et hav av venner og mengder med kakao og champagne. Ja, det er i høyeste grad mulig. Man kan leve mange og godt på liten plass, det handler mye om innstilling. I tillegg kan man gjøre veldig mange lure knep for å utnytte plass, hindre rot og ikke minst skape gode sosiale og private soner. Planlagt byggestart sommer 2017.

Vi har hatt byggmester som mente alt det vi har tenkt på er mulig. Han gav deg mye kred for å være en arkitekt som tenkte bruk, logisk og skikkelig :-)
— Grete