a.jpg

BARNAS WORKSHOP

Hei barn! Jeg er røyskatten Ramp og er Ninas assistent. Nina hjelper folk med hva man skal tenke på om man skal forandre litt på huset sitt. Rampestrek er på en måte barneavdelingen hennes, og der er er det jeg som bestemmer! Ja, og så du da!! Nina mener nemlig at barna også har masse gode ideer å komme med! Vil dere bli med på workshop?

(Ramp er tegnet av Anne-Lise i Alfabetika AS, se www.alfabetika.no for masse moro for barn)

BOLIGCOACHING FOR BARN SOM SKAL FLYTTE

Barn i en endringsprosess har ekstra behov som er viktig at blir fanget opp. Det er lettere å gjøre barna glade for forandring enn man kanskje skulle tro. Når barna føler at de blir hørt kommer de ofte med innspill, i stedet for å stritte i mot. Det handler om å finne ut hva som betyr noe for dem og gi dem rom til å uttale seg.

Nina har selv flyttet med barn mange ganger og har gjennom ulike prosjekter vært engasjert i det å planlegge nettopp med tanke på barnas behov. Barn er tilpasningsdyktige, så det å skape engasjement og fokusere på at en ny bolig kan medføre nye muligheter, kan være med på å snu sorg til glede. 

Fin streks boligplanlegging for voksne finnes i en rampestrekversjon. Det er utviklet i samarbeid med en familiecoach og laget spesielt med tanke på at de minste skal få sitt å si når hjemmet er i endring. 

Les mer

Transient

BARNEROMMET

  • Må egentlig gutterom være blå og jenterom rosa?
  • Finnes det en måte å få plass til leker og klær uten at det virker helt overfylt?
  • Kan barna dele soverom, og samtidig få følelsen av å ha sitt eget rom?
  • Finnes det et supertriks som får barna til å digge rommet sitt så masse at det faktisk er der de vil være når de er hjemme?

Svaret er - nei - og ja, ja og ja :)