Er det mulig med for mye feng shui?

photo credit: fin strek

photo credit: fin strek

Må bare dele noe med dere. Jeg har begynt på et feng shui - kurs som er en veldig spennende og helt ny metode for meg å se på hvordan man kan strukturere hjemmet sitt. I begynnelsen handler det mye om å rense og rydde hjemmet ditt. Ivrig etter å komme i gang hadde jeg igår derfor  "feng shuiet" gangen, kjøleskapet, matskapet, sofaen på arbeidsrommet, badet og ikke minst lekerommet til ungene. Da jeg skulle legge barna oppdaget jeg til min fortvilelse at alle lekene jeg hadde sortert i kategori "baby, ikke lenger i bruk" var kommet opp igjen og fint plassert utover hele barnerommet. Frustrert mor: nei, nei, nei, hva har dere gjort! 6åring: men de var så fine mamma. Mor: men det er ikke plass til alle disse lekene. Hvis jeg skal ha dem her blir huset overfylt og da må jeg heller selge dere da! Verdens mest ulykkelige 6åring: SELGE OSS mamma!!!!!???? Mor måtte ta seg sammen for ikke å le, men utrøstelig gråt fulgte og det måtte VELDIG masse kos til før han forsto at han ikke skulle bli solgt, som bjørnungen til sirkus eller noe. Jeg skal skrive mer om denne gamle kinesiske metoden i arkitekturen siden, men det var tydeligvis nok feng shui på en dag!