Er du ditt hjems verste fiende?

I natt satt jeg oppe til halv to og skrev i den gule notatboken min. Hadde egentlig lagt meg, men ble plutselig overveldet av gode ideer og måtte notere med det samme før nattesøvnen ville utslette alt. Jeg skrev om hvordan nettsiden min skal bli, om hvilke ord som beskriver meg best på visittkortet mitt og om ulike ideer til innlegg på det som skal bli Norges mest leste arkitektblogg (ikke le, jeg har nemlig gått på kurs og lært meg kunsten å drømme mer enn stort). 

Superkundene mine, hvem er de egentlig? ...

Read More

Er det mulig med for mye feng shui?

Må bare dele noe med dere. Jeg har begynt på et feng shui - kurs som er en veldig spennende og helt ny metode for meg å se på hvordan man kan strukturere hjemmet sitt. I begynnelsen handler det mye om å rense og rydde hjemmet ditt. Ivrig etter å komme i gang hadde jeg igår derfor  "feng shuiet" gangen, kjøleskapet, matskapet, sofaen på arbeidsrommet, badet og ikke minst lekerommet til ungene. Da jeg skulle legge barna oppdaget jeg til min fortvilelse at alle lekene jeg hadde sortert i kategori "baby, ikke lenger i bruk" var kommet opp igjen og fint plassert utover hele barnerommet...

Read More

På glattisen

Snart er det mai og 2 år siden jeg startet fin strek. Vi solgte leiligheten vår, bilen, jeg sa opp min tidligere jobb.. alt for å reise med mannen min og våre to barn på eventyr til Sveits. Vi tok avgjørelsen i løpet av et par uker, og har ikke angret en dag siden. fin strek har måttet vente en stund, jeg har vært hjemme med datteren vår og det har tatt tid å komme inn i et nytt miljø med alt det innebærer. Å få komme hit og trykke på slowmotionknappen i livet, det er en gave jeg har fått, og jeg håper jeg aldri mer skal på fast forward igjen. 

Read More